web analytics

Da ser du Premier League i Norge

Premier League vises eksklusivt i Norge av Viaplay. Men det er noen spillselskaper som viser alle PL-lagene i FA-cupen og ligacupen gjennom hele sesongen.

Da ser du Premier League i Norge

Premier League i Norge

Premier League vises i Norge av Viaplay. Men det er som sagt flere bettingselskaper som viser alle lagene i FA-cupen og ligacupen gjennom hele sesongen. Nedenfor finner du disse spillselskapene.

  1. Bet365 – Viser alle kamper fra Engelsk FA cup og Carabao (ligacup), La Liga, Serie A, Nederlandsk League, Fransk liga, Portugisisk liga, The Championship og Bundesliga.
  2. Unibet – Viser alle kamper fra Engelsk FA cup og Carabao Cup, La Liga, Serie A, Nederlandsk League, Fransk liga, Portugisisk liga, The Championship till meget god kvalitet.
  3. Nordicbet – Viser utvalgte kamper fra Fa-cupen, Ligacupen og The Championship.

Dette er de tre bettingselskapene du må ha spillekonto hos for å se så mye gratis Premier League som mulig. Du kan også se på flere utenlandske spillselskaper i Norge for å kunne se enda mer livestreamende fotball.

Husk at de som ser mye på engelsk fotball har større sjanse til å vinne penger på sportsbetting i den ligaen. Det er en kunnskap mange nordmenn har.

Om engelsk fotball

Premier League ble grunnlagt i 1992 og er den høyeste divisjonen i fotball i England.

Totalt 20 klubber har plass i ligaen som spilles høst-vår fra august til mai. De fire best plasserte klubbene kvalifiserer seg til Champions League. Den femte og sjette kan spille i Europa League.

De tre dårligst plasserte klubbene rykker ned til The Championship. Totalt spiller 24 lag der og tre går opp til PL hvert år.

PL har et større TV-publikum enn noen annen fotballliga og er for øyeblikket rangert som den nest beste ligaen etter den spanske La Liga. Men snart vil Premier League gå rundt også der etter dominansen som Liverpool, Man City og Chelsea har vist i Europa de siste årene.