web analytics

Free livestreaming av fotball 2022

Det er free livestreaming på fotball 2022 hos flere norske bettingselskaper. Her på Freelivestreamingfotball.com lister vi opp hvilke ligaer du kan se og med hvilket spillselskap.

Free livestreaming av fotball 2022

Premier League 2022

En av de mest interessante ligaene for oss nordmenn er uten tvil Premier League. Her vinnes rettighetene hos Allente og de viser kampene på Viaplay som koster penger. Men du kan se de beste lagene via gratis livestream hos Unibet når de spiller i FA Cup og Ligacup.

Bundesliga 2022

Akkurat som Premier League er rettighetene til ligaen hos Allente og du trenger Viaplay for å se kampene. Men det er også flere spillselskaper som har kjøpt rettighetene og de viser kampene via gratis livestream så lenge du har penger på spillekontoen. Det beste av disse spillselskapene som viser Bundesligaen er Bet365.

Serie A 2022

Rettighetene til å vise Seria A er tilgjengelig hos flere norske spillselskaper online. De har kjøpt rettighetene og kan se kampene via gratis livestream. Du ser disse kampene hos Betsson.

League 1 fotball 2022

Franske Ligue 1 er hetere enn noen gang med spillere som Messi, Mbappe og Neymar. Rettighetene til å vise Ligue 1 er hos flere spillselskaper 2022 og de med de beste sendingene fra Ligue 1 er Nordicbet. De har også en meget god live betting bonus.

Free livestreaming av fotball 2022

Det er mye annen interessant fotball som kan ses via livestream hos de beste spillselskapene på nett. Der er kampene gratis å se så lenge du har penger på spillekontoen din. Ex Unibet har et stort antall kamper som de viser i deres livestreamingtjeneste. For eksempel viser de disse ligaene.

Bundesliga
Serie A
Liga 1
FA cupen i England
League Cup i England
Nederlandsk liga

Til Unibet

Free livestreaming av fotball 2022 på nett fra Unibet

Bundesliga
Serie A
Liga 1
FA cupen i England
League Cup i England
Nederlandsk liga
Til Unibet