web analytics

Hvordan se VM i fotball 2018 på TV?

Er det en ting som er sikkert, så er det at vi nordmenn elsker sportspill og fotball. Enten det er bedriftsfotball, Eliteserien eller Premier League, så sitter vi ofte ytterst på setet eller godstolen og skriker på spillerne i et sett. Fotball er, tross våre egne prestasjoner som nasjon, vår mest populære sport. Selv om vi er best på vintersportene, så er det helt klart fotball som dominerer, og nærmest ethvert barn i Norge drømmer om å bli en stjerne på fotballhimmelen. En av de største drømmene er naturligvis å vinne VM i fotball.

Hvordan se VM i fotball 2018 på TV?

Drømmen om VM i fotball

Dette arrangementet finner sted hvert 4. år, og det er det største som skjer innen fotball. Der ligatitler, cuptitler og selv Champions League kommer godt med i trofeskapet, så er det fotball VM som virkelig topper kaka. Spillere som har vunnet absolutt alt, men ikke VM, slik som Lionel Messi, kan skrive under på dette. Han, i spann med hundrevis av andre spillere vil entre dette VM med en drøm om å gå helt til topps.

Kanskje har det aldri vært jevnere i det gjeveste selskap, og i årets VM så er selv outsiderne gitt gode muligheter for å komme seg langt. Nordmenn vil med andre ord være klistret til TV-skjermen. Der fotball generelt kommer i små doser på vanlige TV-kanaler, og heller koster tusenvis på såkalte fotball-kanaler, så har TV2 og NRK sikret seg rettighetene til VM 2018, slik at du enkelt og greit kan se sommerens VM uten å betale noe ekstra.

Kos deg med kampene – Her er kanalene du må ha!

Avtalene til TV2 og NRK spenner seg helt tilbake til 2012, da de signerte rettighetene for VM helt frem til 2022. For nordmenn betyr avtalen simpelthen null kostnader, kun mer gratis fotball under de store mesterskapene. Dermed kan du følge med på de store stjernene i absolutt alle kampene! Du får også fulgt hvert eneste spark på ballen, selv fra små nasjoner som Panama. Dersom du heier på våre naboer Danmark og Sverige, så får du naturligvis sett disse også.

For fotballglade nordmenn, så er dette store nyheter hver gang TV-kanalene signerer mesterskap for alle kampene. Det er nemlig ikke alltid luksusen er slik, og noen ganger får vi kun servert en håndfull kamper. Fortvil derimot ikke, dette mesterskapet er klappet og klart av TV-kanalene, og her er det bare å se kampene enkelt og greit. Det betyr ingen skyhøye regninger for deg, dårlige streams på nett eller andre bekymringer. Kos deg med kampene denne sommeren og nyt et herlig produkt levert av Norges to største kanaler.

VM er klart for en av de jevneste versjonene, og det er nærmest umulig å tippe hvem som skal gå av med seieren denne gangen. Dermed er det bare å benke seg ned foran TV-en og la spenningen utspille seg rett foran deg. Hva er vel bedre enn kvalitetsfotball for oss nordmenn som elsker sporten, og det helt gratis? Gled deg til en uforglemmelig sommer med VM i fotball på TV2 og NRK.

Vil du spille på odds for fotball Vm 2018? Betsafe gir deg 100% oddsbonus opp til 10000 kr. Til Betsafe

Få 100% bonus opp til 10000 kr med Betsafe