web analytics

Live streaming fotball i Norge 2019

Fotball er utvilsomt verdens største idrett, og også her hjemme i Norge er denne idretten størst. Selv om vi kanskje ikke har den beste ligaen eller det beste landslaget, så skal det ikke tas fra oss at vi elsker fotball her i Nord. Spesielt tydelig er dette når vi ser på hvor mye nordmenn tipper på oddsen. Fra den eldgamle tippekampen til i dag har vi derimot bevegd oss milevis.

Dessverre er det ingen tippekamp lenger på TV, og det å se fotball på TV har i det hele tatt blitt meget dyrt. Det er derfor gode nyheter at både Unibet og Bet365 har tatt tak hva gjelder live streaming fotball. Dersom du ønsker å kombinere tipping med å se kampen, akkurat som i gamle dager, så er disse to selskapene det perfekte stedet å starte.

Se Live streaming fotball på Unibet

Live streaming fotball i Norge 2019

Se Live streaming fotball mens du tipper

Det var noe helt eget ved tippekampen. Noen mener kanskje at dette handlet om at en koste seg med familien foran TV-en mens en så en kvalitet en aldri ville sett på norsk jord. Andre vil nok argumentere for at det var spenningen for om kampen skulle gå inn på kupongen eller ikke. Sannheten er nok et sted midt i mellom, og det kan spillere hos Unibet og Bet365 skrive under på. De får sett på kampene direkte mens de tipper på resultatene. Ikke bare kan de se kamper de har tippet på pre-match, men de kan også sette live spill underveis. I praksis betyr det at en kan starte streamen og se an hvordan kampen utvikler seg før en faktisk tipper.

Hvilke ligaer kan du se

Både oddssiderne Unibet og Bet365 lar deg se en rekke kamper, og det uten at du er nødt til å tippe engang. Du trenger bare å registrere en konto og sette inn et lite beløp. Da får du tilgang til Bundesliga, Ligue 1, Serie A og en rekke andre ligaer. Du får også spesielt utvalgte kamper, og kanskje blir en storkamp det neste som sendes. Med storheter som Unibet og Bet365 vet du aldri hva som lurer seg rundt det neste hjørnet.
Til Unibet