web analytics

NordicBet sin nye oddsbonus 2019

NordicBet ble opprettet med det formål om å operere et spillselskap som skulle tilfredsstille de nordiske kundene. Dette var alt annet enn enkelt og krevde virkelig en knallhard plan. Spesielt nordmenn er et vanskelig folkeslag å tilfredsstille hva gjelder odds og spill. Tross mange år med dårlige forhold under Norsk Tipping, så forventet vi fortsatt å få mye gratis og det ene tilbudet etter det andre. NordicBet skuffet derimot ikke, og i dag står de støtt som et av de aller største spilleselskapene i Norge. Veien dit har vært lang, og for å beholde sin posisjon så kjemper NordicBet konstant for å tilby gode bonuser som vi nordmenn kan nyte. Til den dag i dag er deres oddsbonus 2019 blant de aller beste i markedet.
Få din oddsbonus 2019 på NordicBet

NordicBet sin nye oddsbonus 2019

Oddsbonus 2019 med gratisspill

I et land der alle får smake på rikdom og velferd, så er det ikke enkelt å tilby oddsbonuser som virkelig overbeviser. Dessuten er det mange aktører om beinet, og enkelte kan være vanskelige å utfordre. Allikevel gjør NordicBet en innsats for å være helt oppe i toppen hvert eneste år. Deres nye oddsbonus baserer seg på dine tre første innskudd i deres sportsbook. For hvert innskudd får du gratisspill. Har du gjort dette ved dine tre første innskudd har du altså hatt muligheten til å sanke inn opp til 1000 kr i gratisspill. Det er en stor sum og penger du garantert vil nyte å spille med. Spesielt med NordicBet sine allsidige spill er denne bonusen ekstra gøy å ha for hånd.

Mange spill å boltre seg rundt

Nordmenn er ikke bare kravstore når det kommer til store oddsbonuser, men de ønsker seg også en rekke valgmuligheter. Her er NordicBet absolutt på linje med de aller beste. Den store forskjellen fra deres konkurrenter er at NordicBet tilbyr spill på lavere divisjoner i Norge. Her kan du spille helt ned til 4 divisjon, slik at du kan følge lokaloppgjøret og spille samtidig. NordicBet tilbyr også naturligvis en rekke andre spill verden over, med alt fra Premier League til de minste ligaene du kanskje ikke har hørt om engang. Det er derimot gunstig å ha et fritt valg for hvor du ønsker å bruke oddsbonusen din. NordicBet sine spillere vant i fjor 680 millioner kroner i gevinster. Skal du bruke din oddsbonus til å tre inn i deres rekker dette året?
Til NordicBet