web analytics
livestream

Slik fungerer Live streaming fra ComeOn

Er du kanskje litt ny i gamet når det kommer til live streaming? Ikke bekymre deg, for vi skal forklare deg akkurat hva det er du trenger å gjøre for å få tilgang til Live streaming fra ComeOn.

Se Live streaming fra ComeOn.

Live streaming fra ComeOn

Se Live streaming fra ComeOn

Det er ikke alle kamper og arrangementer som streames fra ComeOn, men det er en ganske stor rekke. Når du vet når arrangementet ditt starter så er det bare å logge inn på kontoen din på ComeOn. Noen ganger vil du måtte plassere et spill for å kunne se arrangementet ditt, men dette er ofte billigere enn å kjøpe seg tilgang til stream på andre måter. I tillegg vil du kunne vinne penger. Det synes vi er en ganske god deal.

Når du har funnet det du vil se, så logger du som sagt bare inn og trykker på odds/liveodds. Her vil du finne arrangementene som streames. Det finnes også nettsider som forteller deg om kampen streames på ComeOn, som for eksempel altomfotball.no eller tvkampen.no. Her vil du finne full oversikt.

Interessert i e-sport?

Hvis du er interessert i e-sport har du også kommet til rett sted. For hos ComeOn vil du kunne se de kuleste kampene fra e-sportverdenen. Du vi få tilgang på CS:GO, League of Legends, Starcraft og Dota 2. Dette er også et utvalg som stadig utvikler seg, noe som gjør at du kan utvide det du ser på.

Husk på dette

Det du må huske på er at du må ha en egen konto for å se på live stream. Dette er det ikke alle som tenker på, men sånn er det. Mange tenker at de kan se kampen på nettsiden, uten å logge inn, men det går bare ikke. Så du sparer deg mye bry ved å bare registrere deg først som sist.

Vi anbefaler deg å sjekke regler og vilkår for de ulike streamene du ser på. Det som også kan være lurt er å sjekke hvilken nettleser som funker best med casinoet du har valgt deg. Dette gjør at du alltid er forberedt når det kommer til en god stream.

Til ComeOn