web analytics

Slik fungerer live streaming på Bet365

Det er få ting som er så spennende som å følge sin favorittsport live, og hos Bet365 får du muligheten til akkurat dette. De tilbyr nemlig live streaming av en rekke store arrangementer rett fra deres hjemmeside. Hvis du er interessert i å vite hvordan live streaming hos Bet365 fungerer, så er det bare å lese videre.

Slik fungerer live streaming på Bet365

Hvordan får jeg tilgang Bet365 livestream?

For å få tilgang til live streaming på Bet365 sine sider så må du selvsagt ha en konto. Har du ikke en konto fra før, kan du lett registrere ny konto på Bet365 sin hjemmeside med en god Bet365 oddsbonus. Etter at du har registrert deg og logget inn på din konto så er det bare å navigere seg til Liveodds-fanen på toppen av siden. Deretter velger du et arrangement som har et spillikon ved siden av seg. Noen arrangementer vil ha spesifikke regler knyttet til seg, som for eksempel et krav om at du har satt et liveodds-spill på dette arrangementet. Dette vil du få mer informasjon om når du trykker på arrangementet du har lyst til å se.

Til Bet365

Hva er det som live streames?

Det er jo ikke alltid like lett å vite hva som live streames hvor, men hos Bet365 har de flere hendige tabeller som du kan finne fram til. Her vil du finne oversikter over fotballkamper og andre sportsarrangementer som streames. Det er bare å trykke på fanen «sidefunksjoner». Her vil det oppdateres hver måned med hva slags kamper som vises.

Med hvilke enheter kan jeg benytte meg av live streaming hos Bet365?

Du kan faktisk se live streaming på mobil, nettbrett og pc. Dette kan jo også kobles opp mot en TV hvis du har muligheten til dette hjemme. Det betyr at du kan nyte din favorittsport når du er på farten, men også hjemme i sofaen. Du trenger ikke bekymre deg for å gå glipp av noe som helst. Er ikke dette ganske herlig å tenke på?

Det å benytte seg av live streaming på Bet365 er noe du kommer til å like godt, rett og slett fordi det er så utrolig enkelt!

Les også om Folkeriket.com – Ny norsk bookmakere