web analytics
Gratis Live streaming

Unibet gratis live streaming fotball på nettet

Det er lite vi nordmenn elsker mer enn fotball. Selv om vår egen liga og vårt eget landslag kanskje ikke er all verdens, ser vi ut til de store ligaene. Her både drømmer vi om å spille og koser oss med fotball i verdensklasse. Derimot har denne interessen ledet til et marked uten sidestykke. Det har aldri vært dyrere å se på fotball, og skal en få med seg alle de store ligaene, så må en spytte ut i dyre dommer. Det synes Unibet er meget trist, og de har alltid ønsket å løse dette problemet. Det var derfor Unibet troppet opp som en av de første i bransjen til å tilby gratis live streaming fotball av sine events. Til Unibet

Unibet gratis live streaming fotball på nettet

Gratis live streaming fotball hos Unibet

Spesielt interessant er deres tilbud på ligaer som La Liga, Serie A og Ligue 1. Her kan du få sett store lag som Barcelona, Real Madrid, Juventus og PSG i aksjon, og det for en meget rimelig penge. Det koster nemlig i realiteten ikke en krone å se på live streaming hos Unibet. Alt du trenger er minimum et innskudd på 100 kr og deretter å ha en balanse hos spillgiganten. Deretter kan du se på Unibet TV så lenge du ønsker og på akkurat de kampene du har lyst til å se.

Bonuser som tar opplevelsen til topps

Selv om Unibet tilbyr en fantastisk streaming pakke trenger ikke opplevelsen å ende der. Faktisk har Unibet vært en grunnlegger av ekstreme norske oddsbonuser i en årrekke, og de har ingen planer om å stoppe dette arbeidet. Åpner du en konto hos Unibet i dag og registrerer deg får du tilgang på en innskuddsbonus på 200% opp til hele 1000 kr.

Dette er en meget vanlig bonus hos spilleselskapene, men hos Unibet er omsetningskravet i en helt egen klasse. Du trenger nemlig kun å omsette for 5 ganger bonusen. Bedre blir det når Unibet informerer at dette kun må gjøres til en minimum odds på 1.40. Det er latterlig lavt, og kanskje det aller laveste en noensinne vil se i markedet.

Som om denne bonusen ikke var nok tilbyr Unibet også en andre innskuddsbonus på 500% opp til 500 kr. Her er omsetningskravet litt høyere, men kun 8 ganger bonusen, noe som er meget bra i forhold til konkurrentene. Overraskende nok er minimumsoddsen fortsatt kun på 1.40, slik at du enkelt kan konvertere denne bonusen også.

Du har altså valget mellom to heftige bonuser hos Unibet, og disse bør passe deg som spiller. Det beste av alt er at du kan kombinere en av de heftige bonusene med live streaming tilbudet, slik at du kan ta opplevelsen til nye høyder. Unibet vet at den norske høsten kan by på mye stress etter den deilige sommerferien, og derfor bør dette tilbudet fra spillgiganten være midt i blinken. Ikke la verken gratis live streaming eller de elleville bonusene gå fra deg. Nyt høsten med live fotball, gode bonuser og enda bedre odds!

Til Unibet