web analytics
Free live streaming

Unibet live streaming fotball – Unibet TV

Mange av oss som er over gjennomsnittet interessert i sport, vil gjerne følge kampene når det passer oss og da gjerne live, selv om de største TV-kanalene ikke ønsker å kjøpe rettighetene. Med Unibet TV kan du gjøre det enkelt og greit. Det er såre enkelt – og helt gratis! Her finner du mer informasjon om tjenesten og hvordan du også kan dra nytte av den.

Til Unibet

Unibet live streaming fotball – Unibet TV

God oversikt og mange sendinger – Unibet TV

Det er lett å finne arrangementene som strømmes direkte, da de er merket med et lite ikon av en TV ved siden av seg, og det finnes også en rask oversikt over direktesendingene som pågår når man klikker seg inn på Unibet. Uansett om du vil se La Liga, Tippeligaen, Premier League eller NFL – Unibet live streaming byr på muligheten til å holde tritt med dine helter mens de gjør sitt beste. Det er også mulig å finne en kalender med oversikt over hvilke tilgjengelige direktesendinger som er planlagt fremover. I listen i menyen finner man også oversikt over antall tilgjengelige arrangementer totalt for hver serie eller sportsgren, noe som gjør det raskt å vurdere nettsiden.

Hvordan får man Unibet Live streaming?

Det er såre enkelt, faktisk. De har noen få krav, alle virker uproblematiske for oss. Du må være registrert spiller hos dem (en selvfølge), være innlogget, og du må ha penger på din spillerkonto. De har også et unntak for den siste regelen: Dersom du har satset penger de siste 24 timene har du tilgang til Unibet TVs live strømming også med tom spillerkonto. Noen av arrangementene kan medføre en kostnad dersom utgiftene til sendingen er ekstra høye, men Unibet lover å alltid merke disse tydelig.

Som ved vanlige TV-sendinger holder Unibet normalt en forsinkelse på under ti sekunder. Dette forutsetter så klart god nok hastighet på ditt bredbånd. Ved tidsavbrudd i strømmingen kan du enkelt klikke på arrangementet igjen, dette skyldes vanligvis et kort avbrudd i sendingen.

Til Unibet