web analytics
Free live streaming

Unibet live streaming med Unibet TV

Unibet er en av de største bettingsidene i Norge, og det er ikke uten grunn. Denne bettingsiden har ikke bare et stort utvalg av ulike bettingmuligheter med massevis av ulike sporter. De jobber også hardt med å tilby nye og spennende alternativer for sine spillere. Et eksempel på dette er Unibet TV hvor man kan streame sport live, og spille på odds samtidig. Til Unibet

Unibet live streaming med Unibet TV

Unibet TV

Fordelen med å kunne streame sport med Unibet TV mens man spiller på odds er jo at man har muligheten til å sette nye innsatser ettersom kampen går. Med oppdaterte odds hele veien kan man gjøre nye valg som man ellers ikke ville hatt muligheten til. Free live streaming er ikke noe man finner over alt, men det har blitt utrolig populært og Unibet kjenner sine kunder. Hos Unibet trenger du enkelt og greit kun en kundekonto med penger på. Eller du kan også ha gjort gjort en innsats innefor det siste døgnet. Dette betyr at selve streamingen ikke koster deg noe som helst, og at du kan følge med selv om du velger ikke å satse.

Optimal live streaming

For å sørge for at streamingen går knirkefritt er det viktig at man har en nettleser som fungerer optimalt. Det er også viktig at bredbåndet man bruker er raskt nok til at man unngår ekstra forsinkelser. TV signaler gir allerede rundt en 10 sekunders forsinkelse, og live streaming kan faktisk være noe mindre enn dette. Dette gjør også at man har mindre sjanse for å gå glipp av noe stort før man setter en innsats.

For mange gir muligheten for live streaming en mye større spenningsgrad, og det gjør også at man har flere muligheter for spill. I stedet for å sette en enkelt innsats før kampen starter kan man nå dynamisk oppdatere sine innsatser. Dett ettersom tiden går og på den måten øke sine vinnersjanser.

Til Unibet