web analytics
Live streming fotball

Unibet livestream – Se de beste fotballigaene gratis

Ønsker du kun en enkelt livestreamtjeneste er det Unibet som gjelder for oss nordmenn. Det er mer livestreamet sport her enn betal-TV-kanalene har til sammen. Til Unibet

Unibet livestream - Se de beste fotballigaene gratis

Unibet livestream

Du kan se følgende fotballigaer gratis med Unibet livestream: Fa-cup og ligacup i England, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga. Av Europas store fotballigaer er det kun Premier League som mangler i livestream-tilbudet. Men det er fortsatt mulig å se Premier League-lag som Man City, Man United, Liverpool, Chelsea, Arsnela og Tottenham spille ettersom Unibet viser alle kampene i Fa Cup og Ligacup.

Ikke bare livestream på fotball

Unibet har ikke bare fotball, du kan også se håndball, hockey, basketball, tennis og amerikansk fotball her. Blant ligaene kan nevnes: Champions Hockey League, NBA, US Open, Wibledon, NFL og mye mye mer.

For å se live-streamet sport hos Unibet med oddbonus trenger du en spillekonto med penger på kontoen. Du klikker så på din fotballiga og kampen du ønsker å se i oddsmenyen og ved siden av kampinfoen står «spill»-symbolet dersom kampen vises via livestream. Noen ganger kreves det også at du har plassert et spill hos Unibet innen 24 timer for å kunne se livestreamen. Sammenligner du dette med kostnaden for en TV eller strømmepakke, er det ingen direkte utgifter. Derfor er Unibet for øyeblikket den beste og enkleste måten å se gratis livestream på fotball.

Til Unibet

God oddsbonus for nye spillere

Unibet har også en god oddsbonus for alle nye spillere. Har du ikke spilt hos Unibet før, kan du benytte deg av en meget gunstig bonus på sport. Da kan du se kampene og spille dem med forbedrede vinnersjanser.

Det er også en god casinobonus hos Unibet. Men husk at du kun kan ta en av bonusene, så det er viktig å velge den du ønsker allerede ved registrering.

Les mer om Unibet oddsbonus